Professionele tuinaanleg

Wenst u uw tuin een nieuwe uitstraling te geven? Maar heeft u zelf geen groene vingers? Geef dan uw tuinaanleg regio Beringen uit handen aan een specialist ter zake en schakel vandaag nog Algemene Klinkerwerken Blockx in.

Aanleg van uw tuin

Wilt u uw droomtuin creëren maar heeft u zelf geen idee hoe hieraan te beginnen? Vaak komt er heel wat meer kijken bij de aanleg van een tuin dan u denkt. Daarom is het zeker nuttig om hiervoor een professional in te schakelen. Iemand die kennis van zaken heeft en u gepast advies kan verlenen. Doe zeker en vast een beroep op onze jarenlange ervaring aangaande tuinaanleg. Wij zorgen voor een mooie uitstraling volgens uw wensen en budget. Wij zijn uw vakman van dienst gespecialiseerd in tuinaanleg. Als expert denken we graag met u mee en gaan wij altijd op zoek naar een oplossing op maat van uw project. Voor alles wat met groen te maken heeft kan u ons inschakelen. 

Volledige uitvoering

Een tuin aanleggen gebeurt in verschillende stappen. Wat zijn uw wensen? Wenst u bestrating, afsluitingen of tuinverlichting? Alles wordt opgenomen in het tuinontwerp. Eens wij een volledig plan hebben opgemaakt die volledig aansluit bij uw wensen, kunnen wij overgaan tot de professionele uitvoering ervan. Hier kan u meteen genieten van een totaalaanpak. Heeft u dus nog vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen over de mogelijkheden voor uw tuin? Wenst u graag een vrijblijvende offerte aan te vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Algemene Klinkerwerken Blockx uit Beringen. Wij helpen u graag verder op weg. Bovendien zijn wij actief in de regio's Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.