Grondwerken uitgevoerd van A tot Z

Wenst u uw grond gelijk te leggen in uw tuin? Of wilt u een oprit uitgraven? Deze zaken laat u best over aan een vakman met ervaring en knowhow. Voor alle uit te voeren grondwerken in regio Beringen, Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen kan u terecht bij Algemene Klinkerwerken Blockx.

Uitgebreid aanbod aan graafwerken

Al onze werken worden deskundig, nauwkeurig en doeltreffend uitgevoerd. En dit steeds volgens uw wensen en noden. Zo kan u bij ons terecht voor het uittrekken van boomstronken, het trekken van sleuven, sleuven en buizen klaarleggen voor rioleringswerken, het graven van een septische put of een regenput, het graven van sleuven, het uitgraven van funderingen, rioleringswerken en noem maar op. U ziet het: voor alles wat grondwerken aanbelangt kan u op onze expertise rekenen. Uw project is bij ons in goede handen.

Neem contact op

Bent u dus op zoek naar een partner die uw (voorbereidende) grondwerken voor u van A tot Z kan uitvoeren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en deze zoals afgesproken uit te voeren. Wenst u meer informatie te verkrijgen over de mogelijkheden of onze werking? Had u graag een offerte op maat verkregen? Neem dan snel contact op met Algemene Klinkerwerken Blockx uit Beringen. Wij helpen u graag verder op weg.