Expertise in klinkerwerken

Wanneer u op zoek bent naar een specialist die uw klinkerwerken regio Beringen tot een goed eind kan brengen, kan u staat maken op Algemene Klinkerwerken Blockx. Wij zijn actief in de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Partner in crime

Wij kiezen bewust voor kwaliteitsmaterialen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een ongeëvenaard eindresultaat verzekeren. Zowel kleine als grote projecten nemen wij graag uit handen en dit voor particulieren en bedrijven. Alle soorten verhardingen kunnen door ons uitgevoerd worden zoals: opritten, terrassen, parkings, tuinpaden, de afwerking rond zwembaden en zoveel meer. Hiervoor heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan materialen. Wat uw wens ook is, wij zorgen voor de perfecte uitvoering ervan. Graag komen wij bij u op plaatsbezoek om uw wensen in kaart te brengen en de nodige opmetingen uit te voeren. Als klinkerspecialist kunnen wij u tevens bijstaan met raad en daad in de keuze van het soort klinker. Als expert zorgen wij ervoor dat uw klinkerwerken worden uitgewerkt volgens uw wensen en dat het de beoogde uitstraling verkrijgt zoals u voor ogen had. Hier creëren wij steeds een mooie samenhang met uw woning en tuin.

Offerte en contact

Voor de correcte aanleg van de klinkerwerken moeten eerst de nodige voorbereidende grondwerken worden uitgevoerd. Dit kunnen wij tevens voor onze rekening nemen. Een oprit, terras of pad moet moet uiteraard worden aangelegd op een goede ondergrond. Hiervoor zijn wij de aangewezen partner. Heeft u interesse om uw project uit handen te geven? Heeft u nog vragen of wenst u bijkomende inlichtingen te verkrijgen over onze werking? Of wenst u een offerte op maat te bekomen? Neem dan vandaag nog contact op met Algemene Klinkerwerken Blockx uit Bocholt.